Kiekvienas žmogus, užsukęs į svečius buvo vaišinamas, kviečiamas prie stalo, per šventes primygtinai raginamas valgyti ir gerti. Papasakosime, ką, kada ir kodėl valgė ir ko nevalgė mūsų senoliai (kasdien, įvairiu paros metu, skirtingais sezonais, per darbymetį ir talkas, per tam tikras šventes ar pasninką). Aptarsime Lietuvos etnografinių regionų mitybos papročius, tradicinius patiekalus ir jų gaminimo/paruošimo būdus, kokie šventiniai patiekalai pagal tradicijas gaminami kalendorinėms šventėms, kaip dengiamas stalas (kokios naudojamos staltiesės, indai ir įrankiai, kaip puošiama ir pan.). Per užsiėmimą siūloma pasigardžiuoti keletu patiekalų.

Užsakymai priimami – iš anksto  tel. +370 609 97414, +370 687 67237.

Užsiėmimas vedamas suaugusiems visais metų laikais.

Užsiėmimo trukmė – 1,5 val.

Užsiėmimo kaina – 13 EUR / asm. (vaišės) + įėjimo bilietai 

Grupės dydis – nuo 10 iki 20 asm.