Per barzdą varvėjo, burnoj neturėjau. Rimgaudo Žaltausko nuotrauka

Kiekvienas žmogus, užsukęs į svečius buvo vaišinamas, kviečiamas prie stalo, per šventes primygtinai raginamas valgyti ir gerti. Papasakosime, ką, kada ir kodėl valgė ir ko nevalgė mūsų senoliai (kasdien, įvairiu paros metu, skirtingais sezonais, per darbymetį ir talkas, per tam tikras šventes ar pasninką). Aptarsime Lietuvos etnografinių regionų mitybos papročius, tradicinius patiekalus ir jų gaminimo/paruošimo būdus, kokie šventiniai patiekalai pagal tradicijas gaminami kalendorinėms šventėms, kaip dengiamas stalas (kokios naudojamos staltiesės, indai ir įrankiai, kaip puošiama ir pan.). Per užsiėmimą siūloma pasigardžiuoti keletu patiekalų.

Užsiėmimas vedamas suaugusiems visais metų laikais.

Užsakymai priimami – iš anksto  tel. +370 609 97414, +370 687 67237.

Užsiėmimo kaina grupei

10-20 asm.
13€asmeniui (vaišės) + lankytojo bilietas
  • Užsiėmimo trukmė – 1,5 val.